Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date

Werken aan beter worden gaat het best in een goed werkklimaat

HRM

Het Erasmus MC is niet alleen de grootste zorgorganisatie maar ook een van de grootste werkgevers van Nederland. Ruim 14.000 medewerkers van meer dan 90 verschillende nationaliteiten spannen zich dagelijks in voor excellente zorg. Onze mensen zijn bevlogen, betrokken en tevreden. Onder meer omdat het Erasmus MC hen veel mogelijkheden biedt. Human Resources wil dat niet alleen zo houden, we willen dit nog verder verbeteren. 

HR ambities

We willen in alle opzichten een plezierige en veilige plek bieden om te werken en te studeren. Dat begint met wederzijdse aandacht voor elkaar en voor ieders persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met aandacht voor vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers. En voor het nemen van eigen verantwoordelijkheid in het werk.

Dit komt tot uitdrukking in onze 4 HR ambities:

 • Aantrekkelijke werkgever 
  Een organisatie met interessant, betekenisvol en inspirerend werk waar mensen graag willen werken.
 • Vooruitstrevende werkgever
  Een organisatie waar talentontwikkeling centraal staat, waar de zorg van de toekomst wordt gemaakt en waar wordt gewerkt met de nieuwste technieken.
 • Betrouwbare werkgever 
  Een organisatie waar inclusiviteit en diversiteit vanzelfsprekend zijn. We gaan respectvol met elkaar om en komen onze afspraken na.
 • Gezonde werkgever 
  Een organisatie waar veilige werkomstandigheden en gezond leven de norm zijn. Met vitale, breed inzetbare en wendbare medewerkers als resultaat.

Als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures?

Maak een job alert aan. Nieuwe vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel sturen we je per e-mail toe. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Stel een job alert in
Afbeelding

Top Employer

Het Erasmus MC heeft de Employers Cure & Care certificering toegewezen gekregen. Onafhankelijk onderzoek door het Top Employers Institute toont aan dat we uitstekende arbeidsomstandigheden bieden, dat talent gekoesterd en ontwikkeld wordt op alle niveaus van de organisatie. Het personeelsbeleid blijft voortdurend ontwikkeld en geoptimaliseerd.

Lees er meer over