Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline checkmark stethoscope calendar specialty closing-date

Werken aan beter worden is financieel gezond zijn

Financieel

Erasmus MC is een professionele organisatie met een internationaal karakter. We zijn niet alleen de grootste zorgorganisatie in Nederland, maar ook een van de grootste werkgevers. Met een omzet van zo'n € 1,5 miljard bieden we financials een betekenisvolle en uitdagende carriere. Wil jij helpen om onze organisatie financieel gezond te houden?

Jaarverslag

Lees meer over onze financiële positie in onze jaarverslagen.

Als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures?

Maak een job alert aan. Nieuwe vacatures die voldoen aan jouw zoekprofiel sturen we je per e-mail toe. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Stel een job alert in
Afbeelding

Hoogste kredietrating: de 'triple-A-rating'

Een triple-A-rating is het hoogst mogelijke 'rapportcijfer' dat er bestaat op het gebied van kredietrating. Het Erasmus MC is het eerste umc in Nederland met zo'n beoordeling. Anderen met een AAA-rating zijn de Nederlandse Staat en de Waarborgfondsen. Een rating geeft de financiële sterkte weer van een organisatie, waardoor zakenpartners een inzicht krijgen in hoe groot de kans is op wanbetaling als ze met de organisatie in zee gaan.