Skip to main content
logo-erasmus lifeline-menu facebook twitter linkedin instagram play pause refresh expand contract close sound mute share down angle-left angle-right slider-right slider-left search phone mail location earth external-link clock clipboard-list location print whatsapp warning hash lifeline

Werken aan beter worden is vertrouwen winnen

Anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker zorg je er, samen met de anesthesioloog, voor dat een patiënt zo comfortabel mogelijk de operatie ondergaat. Zonder pijn en met zo min mogelijk gezondheidsrisico’s. Je stelt de patiënt gerust, bewaakt hem gedurende de ingreep en zorgt dat hij weer goed uit narcose komt. En je staat altijd klaar om in te grijpen.

Zorgen dat de patient goed de operatie doorkomt

Emre vertelt over zijn werk

Zorgen dat de patient goed de operatie doorkomt

/

Doorgroeien

Wil je groeien in je vak? Dan ben je bij Erasmus MC aan het juiste adres. Met regelmaat moet je jezelf verdiepen in een ingreep die je nooit eerder hebt gezien. In klinische lessen hoor je alles over de laatste technieken en nieuwste instrumenten. Ook zijn er cursussen en trainingen die je kunt volgen. En wil je meer uit je carrière halen, dan zijn er genoeg mogelijkheden. Kansen om je te specialiseren bijvoorbeeld.

anesthesie, anesthesiemedewerker, anesthesist

Emre heeft zich ontwikkeld tot praktijkbegeleider

“Een deel van mijn tijd begeleid ik leerlingen. Erg leuk om te doen. Ik help nu ook anderen om verder te komen.”

Nog niet gediplomeerd? Leer het vak bij ons!

Anesthesiemedewerker is een vak dat je niet alleen leert door met je neus in de boeken te zitten. Je leert het ook met je neus achter een mondkapje in één van onze operatiekamers. Als je nog geen diploma Anesthesiemedewerker hebt, dan kun je bij ons een studie van 3 jaar tot anesthesiemedewerker volgen. Je start dan met een beroepsvoorbereidende periode van 6 maanden, en als alles goed gaat, word je aangenomen voor het leer-werktraject. Wij betalen vanaf dag 1 je opleiding en studiematerialen én je krijgt een salaris. Klinkt aantrekkelijk, toch? 

Meer weten?

"Ben je anesthesiemedewerker en wil je meer weten over het werken op onze OK? Ik vertel je er graag meer over of loop eens een dagje met ons mee om het zelf te ervaren." - Robert Vossen, manager OK

T: 06 398 681 04
E: j.vossen@erasmusmc.nl

Stuur Robert een WhatsApp